Viktbalansering

Behaglig viktbalancering teamets grupphandledning börjar i januari. Gruppträffen ordnas varannan vecka på torsdagar kl 16.30- 17.30. Gruppen leds av vår näringsterapeut Laura, vår psykolog Mari och vår fysioterapeut Minna-Sisko, i turordning. 
 

Den första gruppen börjar 12.1 (Mari), 26.1.(Laura), 9.2.(Minna-Sisko), 23.2.(Mari), 9.3.(Laura) .

Den andra gruppen börjar 16.3. (Minna-Sisko), 30.3. (Mari), 13.4. (Laura), 27.4. (Mari), 11.5. (Laura).

 

VIKTBALANCERING 6 mån totalt 800€ (inkluderar inte läkemedelskostnader)

  • sjukskötarens mottagning och blodprover 60 min
  • viktmätning varannan vecka
  • 2 specialläkarens mottagning 45 min (påbörjande av medicinet)
  • 2 besök hos psykolog i grupp 60min
  • 2 besök hos näringsterapeut i grupp 60min
  • 1 besök hos fysioterapeut i grupp 60min
Info och anmälningar via telefon: 044 204 6664

Gruppledarnas hälsningar

En hälsning från Behaglig viktbalansering- teamets näringsterapeut. Med hjälp av min rådgivning i grupp kan du inse vad som är redan bra i dina kostvanor och vad som skulle vara bra att öva på. Vi går igenom saker som allmänt påverkar i våra matval och ätbeteende. Jag är till hjälp för att komma i gång med processen att uppnå mångsidig kost och behagliga matvanor som stöder viktbalansering.

– Laura

Hälsning från psykologen i Behaglig viktbalancering-teamet! Under min vägledning i grupp stannar vi vid din självkännedom. Att du är medveten om dina egna värderingar och arbetar med dina känslor och tankar stödjer din viktkontroll. I gruppen går vi igenom olika metoder för känsloreglering och stresshantering. Uppgifterna är avsedda för ditt eget stöd, men du delar med dig dina tankar så mycket som du själv vill.

– Mari

Hejsan, jag heter Minna-Sisko Koivumäki, fysioterapeut i Behaglig viktbalanserings- team. På min grupptimme funderar vi på vilka olika alternativ det finns för hälsofrämjande motion. Hur man börjar, hur man går vidare samt hur man gör upp en realistisk målsättning. Ni får också tips för egen träning.
 

– Minna-Sisko

Jag heter Anna och är sjukskötare på Lilja & Lauri. På min mottagning tar jag blodprov och olika mätningar av dig. Vi går igenom din vikthistoria tillsammans och du kommer att fylla i några frågeformulär angående dina matvanor och livstil. Vår läkare Liisa kommer att gå igenom dem mer i detalj med dig på sin mottagning. Genom mig kan du boka tider till våra andra teammedlemmar. 

– Anna