Läkarstation
Lilja & Lauri

Läkarstation
Lilja & Lauri

OM OSS

Vi erbjuder våra kunder profesionell hjälp och stöd i en intim miljö.

Hos oss betjänas du av gynekologer, mödrarådgivare, barnmorskor, urolog, plastikkirurg, barnläkare, psykologer, psykoterapeuter och par- och sexualterapeut. För oss är en nöjd kund och stark kundrelation viktigt.  

044 204 6664

Officiell telefontid: måndag-fredag 9.00-11.00

Våra tjänster

Gynekologstation Lilja

Den gynekologiska undersökningen innehåller en djupgående disskussion samt mångsidig undersökning. Vi gör även olika små ingrepp, och provtagning vid behov.

Mödrarådgivning

Mödrarådgivningsbesöket innehåller uppföljning av graviditeten samt stöd för föräldrarskapet. Du kan också boka ett enskilt mödrarådgivingsbesök, om det är något du funderar över. Hos oss finns även kvällstider att boka.

Psykologmottagning

Till psykologmottagningningen kan du boka tid till enstaka samtal eller för en längre regelbunden behandlingstid, längden på behandlingstiden beror på den enskilde individens behov och önskan. Vi disskuterar och planerar alltid behandlingens mål och behov av terapi tillsammans med patienten. Hon oss finns också möjlighet tilll långtids fpa-terapi.

Barnläkare

På barnläkarmottagningen strävar vi efter att hjälpa barnpatienter. De valigaste symtomen som oroar barn eller deras föräldrar är relaterade till andningsinfektioner. Exempel på dessa är snuva, feber, andningssvårigheter, öronvärk och exem. Allergiska symtom hos barn kan förekomma som tillexempel exem, magont och kli på kroppen.

Barnets tillväxt och utveckling undersöks oftast vid mödrarådgivningen eller skolhälsovården. Men ibland krävs extra undersökning. I dessa fall kan oftast svar fås av en barnläkare.

Välkommen till Liljas barnläkarmottagning!

Urologi

En urolog fokuserar på kirurgisk och medicinsk behandling av sjukdomar inom urinvägarna. En urolog är även specialist på behandling av sjukdomar i de manliga reproduktionsorganen. På våran läkarmottagning kan du kontakta en specialist för att få expertbedömning och behandling för dina besvär.

Plastikkirurgi

På läkarstationen görs mångsidiga plastikkirurgiska ingrepp. I den plastikkirurgiska konsultationen ingår diskussion och bedömning av situationen och behandlingsmöjligheterna. Du kan också boka tid utan konsultation till mindre ingrepp som borttagning av hudförändring eller injektionsbehandling.