Päivi Kivelä

NAISTENTAUTIEN JA SYNNYTYSTEN ERIKOISLÄÄKÄRI

Olen tehnyt koko urani synnytysopin ja gynekologian parissa ja edelleen molemmat alueet kiehtovat. 

Olen työskennellyt aikoinaan 2 vuotta Tromssassa ja vuoden Bergenissä, josta jäivät pysyvät yhteistyökuviot.

Päivystän enää harvoin Vaasassa synnytyspuolta, mutta pyrin käymään Bergenissä synnytyssalityössä, jotta saa oppia ja nauttia elämän suuresta syntymäihmeestä.

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut synnytyspelkoäideistä. Mitä enemmän vastaanottoa on saanut tehdä, sitä enemmän se on antanut ja pistänyt nöyräksi. Taustalta löytyy paljon vaikeaa hoidettavaa, josta selvitään.

Lilja on minulle kuin toinen lapsi. Pitkät rauhalliset vastaanottokäynnit antavat hyvän pohjan luottamukselliselle potilas-lääkäri-suhteelle. Yhteistyö liljassa gynekologien välillä toimii niin hyvin, ettei tarvitse olla kynnystä miettiä vaikeita ratkaisuja yhdessä,jos niin yhdessä päätämme kanssasi.

Teemme pientoimenpiteitä, joista yleisin on kierukanasennus. Lisäksi otamme näyteitä sekä kohdunkaulasta että kohtuntelon sisältä. Meillä tehdään myös kohtuontelon vesiruiskutuksia ja munajohdintenaukiolotutkimuksia.

Raskausultraäänet ovat arkipäiväämme ja nyt kun aloitimme kätilö Margit Tuovisen johdolla äitiysneuvolatoiminnan kokonaisvaltaisesti, palvelemme jokaista yksilöllisesti raskauden alusta jälkitarkastukseen asti. (oma hinnasto).

Olet lämpimästä tervetullut asiakkaaksemme. Tyytyväinen asiakas on vilpitön tavoitteemme.

gynekologi Päivi Kivelä