Minna-Sisko Koivumäki

FYSIOTERAPEUTTI

Hei, olen Minna-Sisko Fysioterapeutti MDT. Valmistuin Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulusta 1996. Olen kouluttanut itseäni paljon, joka vuosi. Minulla on vahva osaaminen tuki-ja liikuntaelin Fysioterapiasta sekä Äitiys- ja Lantiopohjan Fysioterapiasta. Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä olit sitten tavallinen liikkuja tai urheilija jolla on niska, selkä, rintaranka, lantio, olkapää, polvi, nilkka- tai käsivaivoja.

Lantiopohjan Fysioterapiassa hoidan sekä miehiä että naisia. Lantiopohjan toimintahäiriöt, kuten virtsan- ja ulosteenpidätys ongelmat, erilaiset kiputilat lantiopohjassa/häntäluun alueella/ lantion seudulla, laskeumat, tunnottomuushäiriöt sekä jännitystilat. Minulla on EMG-käytössä, tutkin ja hoidan myös manuaalisesti. 

Äitiysfysioterapia Raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. Raskausajan oireet ja niiden ennaltaehkäisy, Raskaushieronta, synnytyksestä palautuminen, Fysioterapeuttinen jälkitarkastus synnytyksen jälkeen, Erkauman kuntoutus, Sektio- ja Episiotomia-arpien hoito, kivun hoito. Liikunta ja harjoittelu. 

Käytän paljon manuaalisia tekniikoita ja teen myös Fascia-käsittelyä. Valmistuin seksuaalineuvojaksi 2014.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet!