Anu Storm

PSYKOLOGI, PSYKOTERAPEUTTI​

Olen Anu Storm, laillistettu psykologi ja psykoterapeutti. Psykoterapiasuuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT). Minulla on vuosien kokemus nuorten ja aikuisten psykoterapeuttina.

Olen työskennellyt nuoriso- ja aikuispsykiatrialla ja minulla on kokemusta työterveydestä ja koulumaailmasta. Erityisosaamisalueenani ovat ahdistushäiriöt, uupumus, erilaiset elämänkriisit, pelot ja mielialaongelmat. Syömishäiriöt ja niiden hoito on pitkään ollut erityinen kiinnostuksen kohteeni. Olen työskennellyt syömishäiriöistä kärsivien ihmisten kanssa viidentoistavuoden ajan ja kouluttanut aiheesta itse.

Käytän työssäni psykoterapeuttina kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä (HOT). Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT) on tutkitusti vaikuttava terapiamuoto moneen psykologiseen ongelmaan kuten ahdistuneisuuteen, masennukseen, uupumukseen ja syömishäiriöihin sekä elämänkriiseihin ja erilaisiin pelkoihin. KKT-terapiassa pyritään tarkastelemaan ja ratkaisemaan ihmisen ongelmia tämän käyttäytymisen ja ajatusmallien kautta.

Olen toiminut vuosia myös dialektisen käyttäytymisterapian työryhmässä ja käytän hoito-ohjelman menetelmiä ja tekniikoita erityisesti ahdistuksen hallinnan ja muiden tunnesäätelytaitojen harjoittelussa.

Olen myös saanut koulutusta psykofyysiseen psykoterapiaan ja sovellan myös sen menetelmiä ja ajatuksia psykoterapiatyössäni. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisvaltaisesti ja uskon vahvasti kehon ja mielen hyvinvoinnin kulkevan käsi kädessä. Työskentelytapani on tutkiva ja motivoiva. Merkityksellinen elämä tarkoittaa läsnäoloa ja arvojen mukaisia tekoja ja valintoja. Se on elämää, missä voi tuntea olevansa turvassa, vapaa ja toteuttaa itseään ja olla hyvä muille. Se on elämää missä meillä on myös valmius kohdata haasteet ja vaikeudet.

Psykoterapeuttina haluaisin auttaa sinua ymmärtämään ja löytämään sen viisauden ja taidot, jotta elämäsi olisi juuri sellaista kokonaista, merkityksellistä elämää.

Liljan psykologina teen myös lausuntoja lapsettomuushoitoja varten ja tapaan pareja ja itsellisiä naisia lapsettomuuteen liittyvissä asioissa. Olen perehtynyt lapsettomuuden psykologiin tekijöihin ja pyrin auttamaan siihen liittyvissä haasteissa.

Olen Kelan palvelutuottaja ja tarjoan Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Voit tiedustella vapaita aikoja kuntoutuspsykoterapiaan ja tulla tutustumiskäynnille. Voit varata ajan soittamalla Liljan ajanvarauksen 044-2046664 tai laittaa yhteydenottopyynnön Liljan sähköpostiin info@liljajalauri.fi niin otan sinuun yhteyttä.

Tarjoan myös psykologista neuvontaa ja yksittäisiä psykoterapiakäyntejä. Yksittäistä käyntiä varten voit soittaa Liljaan tai katsoa vapaita aikoja nettiajanvaruksen kautta.

Olet lämpimästi tervetullut

Anu