Mari Lassila

PSYKOLOGI
REKISTERÖITY THERAPLAY-VUOROVAIKUTUSTERAPEUTTI

Olen Mari Lassila, laillistettu psykologi. Tarjoan yksilötukikäyntejä aikuisille mm. masennus-, pelko- ja ahdistus-oireiden helpottamiseksi. Aikuisten yksilökäynneillä pyrin aktiivisesti auttamaan suojaavien sekä kuormittavien tekijöiden tiedostamisessa sekä tunteiden säätelyä vahvistavien menetelmien omaksumisessa käyttäen mm. maadutus-, rentoutus-, syvähengitys- sekä mielikuvatyöskentelyä. 

Olen tukenasi niin lapsen, aikuisen, lapsi-vanhempi-suhteen kuin parisuhteen vaikeuksissa. Voit varata ajan soittamalla Liljan ajanvaraukseen. 044-2046664 tai laittaa yhteydenottopyynnön sähköpostilla info@liljajalauri.fi niin otan sinuun yhteyttä.

Olen myös rekisteröity Theraplay-vuorovaikutusterapeutti. Minulla on perheneuvonnan erikoistumiskoulutus ja olen yli 10 vuoden ajan työskennellyt lasten ja aikuisten mielenterveyden parissa ensin perustason terveydenhuollossa ja viime vuodet erikoissairaanhoidossa. Olen tehnyt lastenpsykiatrista työtä vauva- ja pikkulapsivaiheesta aina nuoruusiän kynnykselle asti. Minulla on vahva osaaminen lasten psykologisessa tutkimisessa niin oppimisen kuin tunne-elämän kehityksen haasteissa. Tällä erää tarjoan lasten psykologisia tutkimuksia tilanteissa, joissa kunnan omat palvelut eivät mahdollisesti riitä, mutta tarvittava psykologinen testipatteristo on käytettävissä. 

Vuorovaikutusterapeuttina autan lapsi-vanhempi-suhteen haasteissa, jotka voivat liittyä mm. lapsen kasvun ja kehityksen haasteisiin, adoptio- tai traumataustaan tai olla yhteydessä vanhemman omiin haavoittaviin kokemuksiin. Vuorovaikutuksen tutkiminen ja terapia tapahtuu aina luottamuksellisessa suhteessa vanhemman kanssa ja Theraplayhoito on sekä lasta että vanhempaa/vanhempia syvällä tasolla vahvistava kokemus. 

Työtäni vuorovaikutusterapeuttina ohjaa vahvasti kiintymyssuhdeteoria, jota hyödynnän myös pariterapiatyöskentelyssä. Minulla on koulutusta ja kokemusta mm. tunnekeskeinen pariterapia (EFT) -menetelmien hyödyntämisestä, jossa turvallisuuden kokemusta pyritään rakentamaan parisuhteen tasolla. 

 

Tervetuloa!