Maria Halonen

SAIRAANHOITAJA (ERIKOISALAOSAAMINEN: PLASTIIKKAKIRURGIA)

Olen Halosen Maria ja olen ammatiltani sairaanhoitaja (AMK). Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi poikaa. Vapaa-ajalla mökkeilen, liikun luonnossa perheemme westie koiran kanssa ja kesäisin vesillä liikkuminen tuo iloa elämään.

Työurani aikana olen työskennellyt Seinäjoen keskussairaalan kirurgian vuodeosastolla, silmäkeskuksessa sekä suurimman osan ajasta leikkaus- ja anestesiayksikössä. Leikkaushoitajana olen tehnyt yhteistyötä kahdentoista eri erikoisalan kanssa mm. plastiikkakirurgian. Arvostan työssäni asiakkaiden kohtaamisia, monipuolisia ja vaihtelevia päiviä, laadukasta osaamista osaavassa työympäristössä. Leikkaushoitajana vahvuuteni on tarkkuus ja aseptinen työote. 

Haluan tarjota asiakkailleni laadukkaita esteettisiä hoitoja, luonnollisia ratkaisuja, yhdessä asiakkaan kanssa edeten. Suosittuja hoitoja ovat mm. erilaiset injektiohoidot, mikroneulaus. Asiakaskuntaani ovat niin naiset kuin miehetkin. Voit lähestyä minua esteettisissä kuin sairaanhoidollisissa kysymyksissä ja asioissa. Palvelen asiakkaitani suomen kielellä.